Перегляд зібрання за групою - Автори e607e7df-072c-4eee-b032-54935e744a8a

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Characteristics and composition of fractional products from pumpkin seedsKalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Kondratiuk, Nataliia; Кондратюк, Наталія; Uvarova, Nataliia; Уварова, Наталія; Rozghon, Oleksandr; Розгон, Олександр; Bohuslavskyi, Viktor; Богуславський, Віктор; Lytsenko, Maryna; Луценко, Марина
2019Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed productsOseyko, Mykola; Осейко, Микола; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Lutsenko, Maryna; Луценко, Марина; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна
2019Використання конопляного борошна для збагачення макаронних виробівМосійко, Дар’я; Mosiyko, Darʺya; Чехранов, Андрій; Chekhranov, Andriy; Сова, Наталія; Sova, Natalya; Луценко, Марина; Lutsenko, Marina
2022Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбузаКалина, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Луценко, Марина; Lytsenko, Maryna
2018Дослідження фізико-хімічних показників олії, отриманої з органічного та конверсійного насіння конопель сорту “Гляна”Луценко, Марина; Lutsenko, Maryna; Sova, Nataliia; Сова, Наталія; Korchmaryova, Arina; Корчмарьова, Аріна; Андрусевич, Катерина; Andrusevych, Kateryna
2017Наукове обґрунтування технології комплексної переробки жирної коріандрової оліїКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Луценко, Марина Василівна; Lytsenko, Marina; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, Mykola
2022Характеристика складу олії з насіння гарбузаЛуценко, Марина; Lytsenko, Maryna