Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1008
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Олексій Андрійович-
dc.contributor.authorTkatschenko, A. A.-
dc.contributor.authorTkatschenko, O. A.-
dc.contributor.authorTkatschenko, Оleksii-
dc.contributor.authorКороленко, Леонід Семенович-
dc.contributor.authorKorolenko, L.-
dc.date.accessioned2019-02-28T10:14:58Z-
dc.date.available2019-02-28T10:14:58Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationТкаченко О. А. Специфічність та активність туберкулінів при діагностиці туберкульозу великої рогатої худоби / О. А. Ткаченко, Л. С. Короленко // Ветеринарна медицина України / Ветінформ. – 1998. – № 7. – С. 12-13. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1008.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1008-
dc.description.abstractВ статті наведено порівняльне вивчення серій туберкуліну, виготовленого харківською фірмою «Біолек» та Курською біофабрикою, показало згачну перевагу першого алергену відносно специфічності реакцій та інтенсивності їх прояву при діагностиці туберкульозу великої рогатої худоби. The article presents a comparative study of the series of tuberculin made by the Kharkov firm Biolek and the Kursk biofactory, showed the predominant advantage of the first allergen in relation to the specificity of the reactions and the intensity of their manifestation in the diagnosis of tuberculosis of cattle.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВетінформuk
dc.subjectППД-туберкулінuk
dc.subjectPPD-tuberculinuk
dc.subjectтуберкульозuk
dc.subjecttuberculosisuk
dc.subjectдіагностикаuk
dc.subjectdiagnosticsuk
dc.subjectмікобактеріїuk
dc.subjectmycobacteriumuk
dc.titleСпецифічність та активність туберкулінів при діагностиці туберкульозу великої рогатої худобиuk
dc.title.alternativeSpecificity and activity of tuberculins in the diagnosis of bovine tuberculosisuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.