Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДудін, Володимир Юрійович-
dc.contributor.authorDudin, Volodymyr Yuriyovych-
dc.contributor.authorГаврильченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorGavrilchenko, Оleksandr Stepanovich-
dc.contributor.authorВисочин, Павло Сергійович-
dc.contributor.authorVysochin, Pavel Sergeevich-
dc.date.accessioned2019-03-05T12:53:09Z-
dc.date.available2019-03-05T12:53:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДудін В.Ю. Експериментальні дослідження малогабаритного подрібнювача соковитих кормів/ В.Ю. Дудін, О.С. Гаврильченко, П.С. Височин // Materials of the XIII International scientific and practical Conference Science and civilization – 2018, Volume 12, January 30 - February 7, 2018.: Sheffield. Science and education LTD. –Р. 41-45.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1024uk
dc.identifier.isbn978-966-8736-05-6 (Print)-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/991d8a81-f15b-4fb6-b658-9226320a4549/Dudin_2.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1024-
dc.description.abstractВ тезах приведено результати експериментальних досліджень зразка малогабаритного подрібнювача соковитих кормів, оснащеного барабанною теркою. Дослідження проводили з використанням планування експерименту для двох факторів – кут нахилу ножів та швидкість різання. Досліджувані критерії – питома енергоємність та якість процесу подрібнення. Для приведеної конструкції зміна кута нахилу, а отже і ступеня подрібнення на показники якості та енергоємності процесу несуттєва, при цьому швидкість різання повинна бути в межах 8…9 м/с. In the theses the results of experimental research of a prototype small-sized juicer feed shredder equipped with a drum grater are carried out. The research was conducted using experiment planning for two factors: the angle of the knives and the cutting speed. The criteria under investigation are the specific energy intensity and the quality of the grinding process. For the reduced structure, the change in the angle of inclination, and hence the degree of shredding on the quality indices and energy intensity of the process is insignificant, with the cutting speed should be within 8 ... 9 m / s.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherScience and education LTD, Sheffielduk
dc.subjectподрібнювач кормівuk
dc.subjectshredder feeduk
dc.subjectкормовий бурякuk
dc.subjectfodder beetuk
dc.subjectпитома енергоємність ріжучий апаратuk
dc.subjectspecific energy consumptionuk
dc.subjectріжучий апаратuk
dc.subjectcutting unituk
dc.titleЕкспериментальні дослідження малогабаритного подрібнювача соковитих кормівuk
dc.title.alternativeExperimental studies of small-sized feed shredderuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dudin_2.pdf1,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.