Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБегма, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorBegma, Natalia-
dc.contributor.authorBegma, N. A.-
dc.date.accessioned2019-06-06T07:31:28Z-
dc.date.available2019-06-06T07:31:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБегма Н. А. Використання кормів : навч. посіб. для студентів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОС : бакалавр / Н. А Бегма / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2018. - 168 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1362.uk
dc.identifier.isbn978-617-518-360-1-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1362-
dc.descriptionБегма Наталія Андріївна https://orcid.org/0000-0002-8598-6686uk
dc.description.abstractВикладено класифікацію кормів та технологію їх приготування. Наведено характеристику кормів, які використовують у годівлі різних видів та статево-вікових груп сільськогосподарських тварин і птиці. Кожна тема видання супроводжується запитаннями для самоконтролю знань студентів, а також завданнями для самостійної роботи, вихідні дані до яких розміщено в додатках посібника. Посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” у вищих навчальних закладах. Изложена классификация кормов и технология их приготовления. Приведена характеристика кормов, которые используют в кормлении разных видов и поло-возрастных групп сельскохозяйственных животных и птицы. Каждая тема издания сопровождается вопросами для самоконтроля знаний студентов, а также заданиями для самостоятельной работы. Classification of forage and technology of their preparation is expounded. Description of forage which use in feeding of different kinds and age-dependent groups of agricultural zoons and bird is resulted. Every theme of edition is accompanied questions for self-control of knowledges of students, and also by tasks for independent work.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкроліuk
dc.subjectcrawlsuk
dc.subjectкласифікація кормівuk
dc.subjectclassification of forageuk
dc.subjectсіноuk
dc.subjecthayuk
dc.subjectсоломаuk
dc.subjectstrawuk
dc.subjectсилосuk
dc.subjectsilouk
dc.subjectсінажuk
dc.subjectsenazhuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectmixed fodderuk
dc.subjectзерновіuk
dc.subjectgrain-growinguk
dc.subjectбобовіuk
dc.subjectbobuk
dc.subjectраціонuk
dc.subjectrationuk
dc.subjectкормосумішuk
dc.subjectkormosmes'uk
dc.subjectструктура раціонуuk
dc.subjectstructure of rationuk
dc.subjectякість кормівuk
dc.subjectquality of forageuk
dc.subjectвелика рогата худобаuk
dc.subjectcattleuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectpigsuk
dc.subjectптицяuk
dc.subjectbirduk
dc.subjectвівціuk
dc.subjectsheepuk
dc.subjectконіuk
dc.subjecthorseuk
dc.titleВикористання кормівuk
dc.title.alternativeИспользование кормовuk
dc.title.alternativeUse of forageuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Підручники, розділи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бегма Н.А. Посібник 6.pdf11,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.