Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2296
Назва: Якість зерна пшениці озимої в північному Степу
Інші назви: Grain quality of winter wheat in the northern Steppe
Автори: Гасанова, Ірина Іванівна
Gasanova, Iryna
Педаш, Олександр Олександрович
Pedash, Olexandr
Конопльова, Євгенія Леонідівна
Konoplʹova, Yevheniya
Ноздріна, Наталія Леонідівна
Nozdrina, Nataliya
Козельський, О.М.
Kozelʹsʹkyy, О.
Ключові слова: пшениця озима
winter wheat
попередник
precursor
мінеральні добрива
mineral fertilizers
клоп шкідлива черепашка
bedbug
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Бібліографічний опис: Гасанова І. І. Якість зерна пшениці озимої в північному Степу / І. І. Гасанова, О. О. Педаш, Є. Л. Конопльова, Н. Л. Ноздріна, О. М. Козельський // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2013. - № 5. - С. 51-57. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2296
Короткий огляд (реферат): Дослідження проведені в умовах північного Степу виявили певні особливості в формуванні якості зерна сучасних сортів пшениці озимої по чорному пару та після ячменю ярого. Встановлені оптимальні дози мінеральних добрив, при внесенні яких можливо одержати продовольче зерно 3- го класу якості після стерньового попередника, а також визначена ефективність захисту посівів пшениці від клопа шкідливої черепашки та доцільність позакореневих підживлень карбамідом. З'ясо- вано, які сорти найменше втрачають якість зерна при перестоюванні хлібів на пні. Studies conducted in the northern steppe have revealed certain features in the formation grain quality of modern varieties of winter wheat on black steam and after spring barley. Installed optimal doses of mineral fertilizers, with the application of which it is possible to obtain food grain 3- quality class after the stubble predecessor, as well as the effectiveness of crop protection wheat from bedbugs and the feasibility of foliar urea fertilization. Zyaso- which varieties lose the least quality of grain when stale bread on the stump.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2013_5_14
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2296
ISSN: 2311-6609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2013_5_14.pdf512,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.