Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2554
Назва: Влияние технологических режимов термообработки биомассы на качественный состав пиролизного газа
Інші назви: Вплив технологічних режимів термообробки біомаси на якісний склад піролізного газу
Influence of technological modes of heat treatment of a biomass on qualitative structurepyrolysis gas
Автори: Золотовская, Елена Владимировна
Золотовська, Олена Володимирівна
Zolotovskaya, Elena
Миронов, А. С.
Mironov, A.
Ключові слова: паливний газ
fuel gas
якість
quality
математична модель
mathematical model
біомаса
biomass
технологічні режими термообробки
technological modes of heat treatment
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Золотовская Е. В. Влияние технологических режимов термообработки биомассы на качественный состав пиролизного газа / Е. В. Золотовская, А. С. Миронов // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2010. – № 1. – С. 75-79. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2554
Короткий огляд (реферат): Наведено експериментальні дані, на підставі яких було вивчено вплив різних чинників на якість паливного газу. Приводиться математична модель впливу цих чинників на показники, за допомогою яких можна прогнозувати технологічні режими термобробки біомаси. In article experimental data on the basis of which influence of different factors on quality of fuel gas has been investigated are presented. The mathematical model of influence of these factors on parameters by means of which it is possible to predict technological modes of heat treatment of a biomass is shown.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/355
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2554
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
355-Article Text-735-1-10-20141130.pdf313,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.