Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Бакалаври
Кафедра експлуатації машинно-тракторного парку . Магістри
Кафедра надійності і ремонту машин . Бакалаври
Кафедра надійності і ремонту машин . Магістри
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври
Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Магістри
Кафедра харчових технологій. Бакалаври
Кафедра харчових технологій. Магістри
Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври
Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 34.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів автоматизованої системи забезпечення мікроклімату в свинарнику
Білоус, Ілля Михайлович
;
Bilous, Illia
2020
Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності
Ромашко, Артур Євгенович
;
Romashko, Artur
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
Перегляд
Автор
1
Baidak, Danylo
1
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
1
Bilous, Illia
1
Bilovol, Mykola Serhiiovych
1
Bondarenko, Anastasiia
1
Chaika, Andrii
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Havrylenko, Alona
1
Hordiienko, Alina
.
далі >
Тема
34
температура
15
tryvalist
15
ефективність
15
тривалість
14
efektyvnist
11
doslidzhennia
11
дослідження
8
tekhnolohiia
8
volohist
8
вологість
.
далі >
за датою випуску
15
2023
8
2020
6
2024
3
2022
2
2021
Has File(s)
34
true