Кафедра інфекційних хвороб тварин. Магістри : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 35 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Оцінка безпечності та якості масла вершкового в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуАдамова, А. О.; Adamova, A. O.
2020Особливості етіологічної структури сальмонельозів тварин у Дніпропетровській області за 2014-2019 рокиШевченко, Є. Г.; Shevchenko, Ye. H.
2020Ефективність специфічної профілактики за хвороби Гамборо в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» міста НікопольУсманова, К. В.; Usmanova, К. V.
2020Особливості діагностики і ліквідації коліентеротоксемії свиней в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівТужанська, Н. Ю.; Tuzhanska, N. Yu.
2020Особливості діагностики і лікування колібактеріозу телят в умовах Кам’янської міської державної лікарні ветеринарної медицини Дніпропетровської областіСушко, Т. П.; Sushko, T. P.
2020Особливості лікування та профілактики інфекційних хвороб тварин в умовах лікарні ветеринарної медицини «Підприємець Заярко А.О.» міста ДніпроСоколова, І. С.; Sokolova, I. S.
2020Особливості вірулентності швидкорослих Mycobacte-rium bovis за пасажів в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуПономаренко, А. Р.; Ponomarenko, A. R.
2020Ефективність профілактичних заходів за хвороби Ньюкасла у курей в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Птахокомплекс «Дніпровський» міста НікопольПивовар, А. В.; Pyvovar, A. V.
2020Діагностика та лікувально-профілактичні заходи за лейкозу котів в умовах ветеринарної клініки «Зооветцентр», міста ДніпраПеренесиєнко, Вадим Олександрович; Perenesienko, Vadym Oleksandrovych
2020Особливості діагностики чуми м’ясоїдних у собак в умовах ветеринарної клініки «Айболіт» міста Кривий РігМасенко, В. В.; Masenko, V. V.
2020Особливості діагностики і лікування сальмонельозу поросят в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівДенисенко, К. М.; Denysenko, K. M.
2020Ефективність різних методів лабораторної діагностики стрептококозів собак в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівГаращук, А. О.; Harashchuk, A. O.
2020Ветеринарна санітарія і гігієна в умовах приватного акціонерного товариства АПК-Інвест Покровського району Донецької областіСузіков, Р. О.; Suzikov, R. O.
2020Якісний аналіз сухих кормів для собак в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКоновий, Є. Р.; Konovyi, Ye. R.
2020Оцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробників в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуВасиленко, А. В.; Vasylenko, A. V.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 35 з 35