Кафедра фізіології, біохімії тварин і лабораторної діагностики. Магістри : [33] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 33 з 33
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Діагностика, лікування та профілактика панкреатиту у хатніх тварин в умовах ветеринарної клініки фізичної особи підприємця "Лосєв В. Г." міста ДніпроБелозор, М. Є.; Belozor, M. Ye.
2020Застосування імуноферментного аналізу для контролю специфічної імунопрофілактики інфекційних хвороб птиці в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського Державного Аграрно-економічного УніверситетуЧернова, В. В.; Chernova, V. V.
2020Діагностика та ефективність комплексного лікування собак за піометри в умовах Зооцентру «Кіт і Пес» міста Новомосковськ Дніпропетровської областіРижих, І. В.; Ryzhikh, I. V.
2020Клініко-фармакологічна характеристика препаратів, що застосовуються за гострої затримки сечовиділення у котів в умовах клініки ветеринарної медицини «Елітвет» міста ДніпроОстапенко, Є. О.; Ostapenko, Y. O.
2020Інтенсивність гемопоетичної функції у котів після донації крові за впливу біологічно активних речовин гумінової природи в умовах ветеринарної клініки фізичної особи підприємця «Лосєв В.Г.» міста ДніпроЛанцова, Т. С.; Lantsova, T. S.
2020Лабораторна діагностика ефективності застосування препаратів регідраційної терапії при діареях у цуценят в умовах клініки ветеринарної медицини «Акела» міста ДніпроЛагунова, К. В.; Lagunova, K. V.
2020Особливості процесів загоєння післяопераційних ран у сук і кішок за впливу гумінових речовин в умовах приватної ветеринарної клініки «ЗооМама», місто ДніпроКалиниченко, Анастасія Олексіївна; Kalinichenko, Anastasia Alekseevna
2020Клініко-лабораторні зміни за хронічної ниркової недостатності у котів в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпровського державного аграрно-економічного університетуІнюшева, Є. В.; Inyusheva, E. V.
2020Лабораторний контроль специфічної імунопрофілактики свиней проти хвороби Ауєскі в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГолда, К. О.; Holda, K. O.
2020Диференціальна діагностика респіраторної патології свиней в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГаман, О. С.; Haman, O. S.
2020Ефективність «Гуміфарму» в комплексному лікуванні котів за асептичних ран в умовах ветеринарної клініки «ТріоВет» міста ДніпроБуларга, О. М.; Bularga, O. M.
2020Ефективність добавки «Гумілід» в комплексному лікуванні котів за переломів стегнової кістки в умовах навчально – науково – виробничого клініко – діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно – економічного університетуБарабан, Д. А.; Baraban, D. А.
2020Особливості поживної цінності та елементного складу крупи рисової в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпровського ДАЕУШевченко, А. А.; Shevchenko, A. A.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 33 з 33