Кафедра ветеринарної хірургії і репрудоктології. Магістри : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Ефективність комплексного лікування за випадкових ран у собак в умовах клініки ветеринарної медицини «Елітвет» фізичної особи підприємця Ткаченко М.В. міста ДніпроТкач, Є. В.; Tkach, E. V.
2021Порівняльна ефективність методів лікування корів з вестибуловагінітами в умовах Южноукраїнської міської державної лікарні ветеринарної медицини Миколаївської областіТєрьохіна, А. В.; Terekhina, A. V.
2021Особливості діагностики та лікування собак за венеричної саркоми в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроТатарчук, Р. Д.; Tatarchuk, R. D.
2021Діагностичні критерії та ефективність лікування собак за дисплазії кульшового суглобу в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроОвечко, О. П.; Ovechko, O. P.
2021Клінічна оцінка методів лікування самиць м’ясоїдних за піометри в умовах ветеринарної клініки «Хатіко» міста ДніпроКучинська, Ілона Володимирівна; Kuchynska, Ilona Volodymyrivna
2021Діагностика і лікування кішок з піометрою в умовах ветеринарної клініки фізичної особи підприємця «ОВЧАРОВА Ю.О.» міста Добропілля Донецької областіКулєшова, Д. О.; Kuleshova, D. O.
2021Ефективність оперативного лікування методом фабело-тибіального шва за розриву хрестоподібної зв’язки у собак в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКоніченко, Н. Г.; Konichenko, N. H.
2021Діагностика та ефективність лікування корів за маститів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю МВК ״Єкатеринославський״ Дніпропетровської областіКлименко, Б. В.; Klymenko, B. V.
2021Діагностика та ефективність різних способів остеосинтезу за переломів стегнової кістки у собак в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКасьянов, В. О.; Kasianov, V. O.
2021Порівняльна оцінка оперативних доступів за кесаревого розтину у сук в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроКалько, І. В.; Kalko, I. V.
2021Ефективність діагностичних та лікувально-профілактичних заходів у собак за акушерської патології в умовах ветеринарної клініки «VETCLINIC» фізичної особи-підприємця Ремезок О. П. міста Новомосковськ Дніпропетровської областіГудзовата, Сабіна Вікторівна; Hudzovata, S. V.
2021Ефективність діагностики та лікування собак і котів за кишкової непрохідності в умовах лікарні ветеринарної клініки «Котофей» м. ДніпроГолубицька, Д. П.; Golubytska, D. P.
2021Нозологічний профіль, симптоматика та ефективність лікування парадонтопатій у собак в умовах лікарні ветеринарної медицини «OLVET» міста ДніпроГайдар, Світлана Юріївна; Haidar, S. Y.
2021Ефективність лікувальних заходів за дерматозів, що перебігають на тлі порушення функції печінки у собак в умовах клініки ветеринарної медицини «Елітвет» фізичної особи підприємця Ткаченко М.В. міста ДніпроВоронова, О. П.; Voronova, O. P.
2021Моніторинг показників серцево-судинної та дихальної систем за сегментарної спинальної анестезії у собак в умовах клініки ветеринарної медицини ФОП «Малишко А.В.»Білокуров, А. Г.; Bilokurov, A. G.
2020Порівняльна ефективність деяких хірургічних прийомів за патологічних родів у кішок в умовах зоокомплексу «Троїцький» м. ДніпроЧупринський, Р. В.; Chupryns'kyj, R. V.
2020Поширеність в умовах мегаполісу та особливості лікувальних заходів за атопічних дерматозів у собак в умовах ветеринарного кабінету фізичної особи підприємця «Карасьова Г.М.» міста ДніпроЧердаклієв, С. С.; Cherdakliyev, S. S.
2020Діагностика та ефективність лікування собак за повного розриву передньої хрестоподібної зв’язки в умовах центру ветеринарної допомоги «Елітвет» міста ДніпроФеденко, Д. Г.; Fedenko, D. G.
2020Поширеність, особливості клінічного перебігу та ефективність лікування собак і котів за уражень шкіри в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПʼятикопов, Т. В.; Pyatikopov, T. V.
2020Діагностичні критерії, ефективність лікування та профілактики захворювань передміхурової залози у псів в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПоліковська, Є. С.; Polikovskaya, E. S.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 50