Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna
2021Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частотиВолохата, Любов Валеріївна; Volokhata, Liubov
2021Обґрунтування процесу виробництва бобових та злакових екструдованих кормів для птиціДонець, Дмитро Павлович; Donets, Dmytro
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктівПилипенко, Марина Леонідівна; Pylypenko, Maryna
2021Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейКошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2021Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахКордюкова, Валерія Сергіївна; Kordiukova, Valeriia
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2021Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та морквиКовязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia