Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Антебура, Антон Віталійович
;
Antebura, Anton
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Волохата, Любов Валеріївна
;
Volokhata, Liubov
2021
Обґрунтування процесу виробництва бобових та злакових екструдованих кормів для птиці
Донець, Дмитро Павлович
;
Donets, Dmytro
2021
Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Голуб, Євгеній Володимирович
;
Holub, Yevhenii
2021
Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктів
Пилипенко, Марина Леонідівна
;
Pylypenko, Maryna
2021
Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2021
Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах
Кордюкова, Валерія Сергіївна
;
Kordiukova, Valeriia
2021
Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення
Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна
;
Myroshnychenko, Veronika
2021
Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви
Ковязін, Ілля Миколайович
;
Koviazin, Illia
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Chereuta, Dmytro
1
Cherkas, Yevhenii
1
Dehtiariuk, Maksym
1
Dikanova, Oleksandra
1
Donets, Dmytro
1
Dudnik, Antonina
1
Fursov, Oleksii
1
Haraieva, Anna
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
дослідження
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
7
tekhnolohiia
7
технологія
6
efektyvnist
6
funktsionalnyi produkt
6
ефективність
6
функціональний продукт
.
далі >
Has File(s)
38
true