Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 38.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Оцінка технологічних якостей насіння промислових конопель сортів української селекції з метою його застосування у харчових технологіях
Дуднік, Антоніна Миколаївна
;
Dudnik, Antonina
2021
Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення
Костіна, Таїсія Віталіївна
;
Kostina, Taisiia
2021
Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна
Черноброва, А. Д.
;
Сhernobrova, A.
2021
Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення
Янда, Яна Анатоліївна
;
Yanda, Yana
2021
Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини
Маліс, Валерія Андріївна
;
Malis, Valeriia
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировини
Кретова, Лариса Юріївна
;
Kretova, Larysa
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
Перегляд
Автор
1
Aleksandrova, A. O.
1
Antebura, Anton
1
Chereuta, Dmytro
1
Cherkas, Yevhenii
1
Dehtiariuk, Maksym
1
Dikanova, Oleksandra
1
Donets, Dmytro
1
Dudnik, Antonina
1
Fursov, Oleksii
1
Haraieva, Anna
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
дослідження
8
vyrobnytstvo
8
виробництво
7
tekhnolohiia
7
технологія
6
efektyvnist
6
funktsionalnyi produkt
6
ефективність
6
функціональний продукт
.
далі >
Has File(s)
38
true