Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 47.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продуктиЧорна, Валерія Віталіївна; Chorna, Valeriia
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Обґрунтування технології виробництва пряничних виробів на основі безглютенової борошняної сировиниШевченко, Каріна Володимирівна; Shevchenko, Karina
2023Обґрунтування технології та обладнання для видалення оболонок з насіння соїБобошко, Іван Олексійович; Boboshko, Ivan Oleksiiovych
2023Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна низької якості в електромагнітному полі надвисокої частотиБілокур, Андрій Миколайович; Bilokur, Andrii Mykolaiovych
2023Обґрунтування процесу переробки сировини рису та сої в продукти харчового призначенняАшенбренер, Ярослав Сергійович; Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
2023Обґрунтування процесу очищення зерна підвищеної вологості на решітному сепараторі циліндричного типуГрицишина, Марина Вадимівна; Hrytsyshyna, Maryna Vadymivna
2023Обґрунтування технології зберігання насіння соняшнику із застосуванням біопрепаратівБуйний, Олександр Юрійович; Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
2023Обґрунтування процесу очищення зерна на відцентровому сепараторі решітного типуВолков, Максим Сергійович; Volkov, Maksym Serhiiovych
2023Обґрунтування технології виробництва йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачемВідлога, Аліна Андріївна; Vidloha, Alina Andriivna