Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 47.
назад
1
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Обґрунтування процесу очищення зерна у вертикальних аспіраційних каналах
Грицишин, Станіслав Ігорович
;
Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
2023
Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробці
Долженко, Олександр Валентинович
;
Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2023
Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів аеродинамічного сепаратора зернової суміші
Гурін, Олександр Олександрович
;
Hurin, Oleksandr Oleksandrovych
2023
Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениці
Галагуза, Аліна Андріївна
;
Halahuza, Alina Andriivna
2023
Обґрунтування технології виробництва безглютенових бісквітних напівфабрикатів
Солнцев, Микола Миколайович
;
Solntsev, Mykola Mykolaiovych
2023
Обґрунтування технології виробництва амарантової олії
Сиромолот, Валерій Миколайович
;
Syromolot, Valerii Mykolaiovych
2023
Обґрунтування технології отримання вітамінізованої олії зі змішаної рослинної сировини
Савін, Владислав Олегович
;
Savin, Vladyslav Olehovych
2023
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерни
Самсоненко, Сніжана Сергіївна
;
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023
Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок
Поліщук, Вікторія Вікторівна
;
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2023
Обґрунтування технології рублених м’ясних напівфабрикатів з використанням антиоксидантних речовин
Пугач, Юрій Володимирович
;
Puhach, Yurii Volodymyrovych
Перегляд
Автор
1
Ashenbrener, Yaroslav Serhiiovych
1
Berezovska, Karyna
1
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
1
Boboshko, Ivan Oleksiiovych
1
Buinyi, Oleksandr Yuriiovych
1
Chorna, Valeriia
1
Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
1
Erhasheva, Kamilla
1
Halahuza, Alina Andriivna
1
Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
.
далі >
Тема
18
doslidzhennia
18
дослідження
11
efektyvnist
11
ефективність
8
tekhnolohiia
8
temperatura
8
температура
8
технологія
6
yakist
6
якість
.
далі >
Has File(s)
47
true