Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 47.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування процесу очищення зерна у вертикальних аспіраційних каналахГрицишин, Станіслав Ігорович; Hrytsyshyn, Stanislav Ihorovych
2023Ефективність заходів зниження механічних пошкоджень зерна гречки при первинній обробціДолженко, Олександр Валентинович; Dolzhenko, Oleksandr Valentynovych
2023Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів аеродинамічного сепаратора зернової сумішіГурін, Олександр Олександрович; Hurin, Oleksandr Oleksandrovych
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з нелущеного диспергованого зерна пшениціГалагуза, Аліна Андріївна; Halahuza, Alina Andriivna
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенових бісквітних напівфабрикатівСолнцев, Микола Миколайович; Solntsev, Mykola Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва амарантової оліїСиромолот, Валерій Миколайович; Syromolot, Valerii Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології отримання вітамінізованої олії зі змішаної рослинної сировиниСавін, Владислав Олегович; Savin, Vladyslav Olehovych
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2023Обґрунтування технології рублених м’ясних напівфабрикатів з використанням антиоксидантних речовинПугач, Юрій Володимирович; Puhach, Yurii Volodymyrovych