Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Біленко, Антон Олександрович
;
Bilenko, Anton
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми
Мартела, Юрій Демидович
;
Martela, Yurii
2020
Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Швець, Сергій Сергійович
;
Shvets, Serhii
2021
Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах
Кордюкова, Валерія Сергіївна
;
Kordiukova, Valeriia
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2023
Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Шаповал, Ярослав Романович
;
Shapoval, Yaroslav
Перегляд
Автор
1
Bilenko, Anton
1
Filipchuk, Vitalii
1
Husakova, Kateryna
1
Kordiukova, Valeriia
1
Lapenko, Matvii
1
Martela, Yurii
1
Oliinyk, Andrii
1
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
1
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
1
Shapoval, Yaroslav
.
далі >
Тема
13
сушіння
6
doslidzhennia
6
дослідження
4
tekhnolohiia
4
технологія
3
temperatura
3
температура
2
efektyvnist
2
kharchovi dobavky
2
kombinovane NVCh-konvektyvne sush...
.
далі >
за датою випуску
6
2020
4
2023
2
2022
1
2021
Has File(s)
13
true