Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2020
Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності
Ромашко, Артур Євгенович
;
Romashko, Artur
2021
Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Волохата, Любов Валеріївна
;
Volokhata, Liubov
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2023
Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна низької якості в електромагнітному полі надвисокої частоти
Білокур, Андрій Миколайович
;
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
2023
Обґрунтування процесу мікронізації бобів сої
Мурадян, Богдан Володимирович
;
Muradian, Bohdan Volodymyrovych
Перегляд
Автор
1
Baidak, Danylo
1
Bilokur, Andrii Mykolaiovych
1
Doroshenko, Yevhenii
1
Filipchuk, Vitalii
1
Havrylenko, Alona
1
Kononovych, Rostyslav
1
Lapenko, Matvii
1
Lebediev, Yevhenii
1
Lesnik, Kostiantyn
1
Romashko, Artur
.
далі >
Тема
13
тривалість
12
temperatura
12
температура
5
doslidzhennia
5
protses
5
дослідження
5
ефективність
5
процес
4
efektyvnist
4
volohist
.
далі >
за датою випуску
5
2020
3
2021
3
2024
2
2023
Has File(s)
13
true