Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГромов, Костянтин Олексійович-
dc.contributor.authorHromov, Kostiantyn-
dc.date.accessioned2021-03-15T11:51:03Z-
dc.date.available2021-03-15T11:51:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГромов К. О. Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів одноступінчатого подрібнювача соковитих кормів: магістер. дипломна робота : 208, Агроінженерія / Громов Костянтин Олексійович ; наук. керівник Гаврильченко О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. - Дніпро, 2020. – 99 с. - Режим доступу :http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3809uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3809-
dc.description.abstractВступна частина дипломної роботи містить обґрунтування актуальності теми, сформульовані мета та задачі, приведено методи досліджень. Аналіз стану питання дав змогу обґрунтувати напрямки вирішення поставленої мети та задач. В другому розділі проведено теоретичні дослідження технологічного процесу подрібнення соковитих кормів. В результаті експериментальних досліджень обґрунтуванні параметри і режими роботи подрібнювача соковитих кормів. Досліджено вплив режимів роботи подрібнювача на продуктивність, енергоємність і якість подрібнення. Проведено дослідження розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури Vstupna chastyna dyplomnoi roboty mistyt obgruntuvannia aktualnosti temy, sformulovani meta ta zadachi, pryvedeno metody doslidzhen. Analiz stanu pytannia dav zmohu obgruntuvaty napriamky vyrishennia postavlenoi mety ta zadach. V druhomu rozdili provedeno teoretychni doslidzhennia tekhnolohichnoho protsesu podribnennia sokovytykh kormiv. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen obgruntuvanni parametry i rezhymy roboty podribniuvacha sokovytykh kormiv. Doslidzheno vplyv rezhymiv roboty podribniuvacha na produktyvnist, enerhoiemnist i yakist podribnennia. Provedeno doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсоковиті кормиuk
dc.subjectsokovyti kormyuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectприготуванняuk
dc.subjectpryhotuvanniauk
dc.subjectпараметриuk
dc.subjectparametryuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування конструктивно-технологічних параметрів одноступінчатого подрібнювача соковитих кормівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv odnostupinchatoho podribniuvacha sokovytykh kormivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Громов К.О..pdf6,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.