Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4214
Назва: Формування урожайності кукурудзи залежно від впливу біопрепаратів в умовах фермерського господарства «Олександрівське» Криворізького району Дніпропетровської області
Інші назви: Formuvannya urozhaynosti kukurudzy zalezhno vid vplyvu biopreparativ v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Oleksandrivsʹke» Kryvorizʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Автори: Іванова, Н.В.
Ivanovа, N.
Ключові слова: кукурудза
corn
біопрепарати
biological products
технологія вирощування
cultivation technology
урожайність
yield
охорона праці
labor protection
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Іванова Н.В.Формування урожайності кукурудзи залежно від впливу біопрепаратів в умовах фермерського господарства «Олександрівське» Криворізького району Дніпропетровської області : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Іванова Н.В.; наук. керівник Котченко М.В.;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.рослинництва .-Дніпро,2021.-69 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4214
Короткий огляд (реферат): Мета проведення досліджень полягає у дослідженні процесів формування продуктивності та якості зерна кукурудзи під впливом біопрепаратів, шляхом удосконалення технології її вирощування із залученням економічно вигідних та екологічно безпечних елементів технології. Meta provedennya doslidzhenʹ polyahaye u doslidzhenni protsesiv formuvannya produktyvnosti ta yakosti zerna kukurudzy pid vplyvom biopreparativ, shlyakhom udoskonalennya tekhnolohiyi yiyi vyroshchuvannya iz zaluchennyam ekonomichno vyhidnykh ta ekolohichno bezpechnykh elementiv tekhnolohiyi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4214
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова_Н.В..PDF883,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.