Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4615
Назва: Фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства
Інші назви: Faktory vplyvu na konkurentospromozhnist pidpryiemstva
Автори: Фелонюк, В.
Feloniuk, V.
Цимбал, А.
Tsymbal, A.
Ключові слова: підприємство
pidpryiemstvo
конкурентоспроможність
konkurentospromozhnist
фактори впливу
faktory vplyvu
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Фелонюк В. Фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства / В. Фелонюк, А. Цимбал ; наук. керівник А. О. Сітковська // Молоді науковці-аграрники: традиційні й нові аспекти досліджень : тези доп. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) : в 2 т. / МОН України ; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – Т. 2. – С. 38-39. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4615
Короткий огляд (реферат): Дослідження рівня конкурентоспроможності в певному часовому періоді в певній ринковій «ніші» передбачає вивчення основних факторів, які здійснюють прямий і опосередкований вплив на нього. Конкурентоспроможність являє собою не лише результативність, але й темпи адаптацію підприємства до динамічних процесів в макро- і мікросередовищі. Doslidzhennia rivnia konkurentospromozhnosti v pevnomu chasovomu periodi v pevnii rynkovii «nishi» peredbachaie vyvchennia osnovnykh faktoriv, yaki zdiisniuiut priamyi i oposeredkovanyi vplyv na noho. Konkurentospromozhnist yavliaie soboiu ne lyshe rezultatyvnist, ale y tempy adaptatsiiu pidpryiemstva do dynamichnykh protsesiv v makro- i mikroseredovyshchi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4615
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фелонюк.pdf146,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.