Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4871
Назва: Откормочные качества свиней разных генотипов в условиях промышленного комплекса
Інші назви: Відгодівельні якості свиней різних генотипів в умовах промислового комплексу
Fattening qualities of pigs of different genotypes in the industrial complex
Автори: Храмкова, Ольга Миколаївна
Khramkova, O.
Khramkova, O. M.
Khramkova, O. N.
Hramkova, O. N.
Khramkova, Olga
Повод, Микола Григорович
Povod, M.
Ключові слова: оптімус
Optimus
гібридний молодняк свиней
hybrid young pigs
лінія
line
ландрас
Landras
максгро
Maksgro
макстер
Maxter
Дата публікації: тра-2018
Видавництво: УО «Белорусская государственная сельскохозяйственная академия»
Бібліографічний опис: Храмкова О. Н. Откормочные качества свиней разных генотипов в условиях промышленного комплекса / О. Н. Храмкова, Н. Г. Повод // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства: материалы ХХI Междунар. науч.-практ. конф. ( Горки, 23-25 мая 2018 г. ): в 2 ч. / УО «Белорусская государственная сельскохозяйственная академия». – Горки : БГСХА, 2018. – Ч. 1 – С. 120-124. – Режим доступа : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4871.
Короткий огляд (реферат): Изучались показатели откормочной продуктивности молодняка свиней полученного в результате гибридизации свиноматок ирландского происхождения и хряков ирландской, французской и английской селекции. Откормочные показатели финальных гибридов были несколько выше при использовании в качестве материнской формы свиноматок F1 (Ли × Йи) при соединении с хряками синтетических линий иностранного происхождения по сравнению с сочетаниями тех же хряков свиноматками F1 (Йи × Ли). Вивчались показники відгодівельної продуктивності молодняку свиней отриманого в результаті гібридизації свиноматок ірландського походження та кнурів ірландської, французької та англійської селекції. Відгодівельні показники фінальнихгібридів були дещо вищими за використання в якості материнської форми свиноматок F1 (♀Лі ×♂Йі) в поєднані з кнурами синтетичних ліній іноземного походження порівняно із поєднаннями тих же кнурів свиноматками F1 (♀Йі × ♂Лі). The indicators of fattening productivity of young pigs obtained as a result of hybridization of sows of Irish origin and boars of Irish, French and English breeding were studied. The fattening rates of the final hybrids were slightly higher when used as the maternal form of sows F1 (Li × Yi) when combining synthetic lines of foreign origin with boars compared to the combinations of the same boars with sows F1 (Yi × Li).
Опис: Храмкова Ольга Миколаївна http://orcid.org/0000-0002-0697-7715
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://baa.by/upload/science/conferencii/aktualnye-problemy-intensivnogo-razvitiya-jivotnovodstva-2018-1.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4871
ISBN: 978-985-467-865-8
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горки - 2018 Мат. ХХІ межд .конф. Ч.1-121-125.pdf136,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.