Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДишлиук, І.В.-
dc.contributor.authorDyshlyuk, І.-
dc.date.accessioned2022-03-17T16:01:13Z-
dc.date.available2022-03-17T16:01:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДишлиук І.В.Продуктивність і технологічні властивості сортів пшениці м`якої озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Дишлиук І.В. ; наук. керівник Назаренко М.М..; Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.рослинництва .-Дніпро,2021.-56 с. -Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5798uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5798-
dc.description.abstractОб’єктом вивчення є врожайність та якість зерна іноземних сортів пшениці м’якої озимої. The object of study is the yield and grain quality of foreign varieties of soft winter wheat.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшениця м’яка озимаuk
dc.subjectsoft winter wheatuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectvarietyuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectyielduk
dc.subjectструктурний аналізuk
dc.subjectstructural analysisuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjecteconomic efficiencyuk
dc.titleПродуктивність і технологічні властивості сортів пшениці м`якої озимої в умовах науково-дослідного поля навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університетуuk
dc.title.alternativeProduktyvnistʹ i tekhnolohichni vlastyvosti sortiv pshenytsi m`yakoyi ozymoyi v umovakh naukovo-doslidnoho polya navchalʹno-naukovoho tsentru Dniprovsʹkoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дишлиук_І.В..PDF762,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.