Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5863
Назва: Ефективність технологічного процесу приготування кормів на птахофермі
Інші назви: Efektyvnist tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na ptakhofermi
Автори: Хрущ, Володимир Володимирович
Khrushch, Volodymyr
Ключові слова: фуражне зерно
furazhne zerno
подрібнення
podribnennia
деки
deky
молоток
molotok
питома енергоємність
pytoma enerhoiemnist
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Хрущ В. В. Ефективність технологічного процесу приготування кормів на птахофермі : магістр. дипломна робота : 208 Агроінженерія / Хрущ Володимир Володимирович ; наук. керівник Івлєв Віталій Володимирович ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2021. – 104 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5863
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено огляд і аналіз подрібнювачів фуражного зерна і їх робочих органів, а також стан досліджень процесу подрібнення. У другому розділі описана конструктивно-технологічна схема нового подрібнювача фуражного зерна з комбінованими робочими органами, виявлено вплив фізико-механічних властивостей продукту і конструктивно-режимних і технологічних параметрів подрібнювача на питомі витрати енергії процесу подрібнення зерна. Третій розділ присвячено розробці програми та методики експериментальних досліджень та аналізу їх результатів. Проведено дослідження розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. V roboti navedeno ohliad i analiz podribniuvachiv furazhnoho zerna i yikh robochykh orhaniv, a takozh stan doslidzhen protsesu podribnennia. U druhomu rozdili opysana konstruktyvno-tekhnolohichna skhema novoho podribniuvacha furazhnoho zerna z kombinovanymy robochymy orhanamy, vyiavleno vplyv fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei produktu i konstruktyvno-rezhymnykh i tekhnolohichnykh parametriv podribniuvacha na pytomi vytraty enerhii protsesu podribnennia zerna. Tretii rozdil prysviacheno rozrobtsi prohramy ta metodyky eksperymentalnykh doslidzhen ta analizu yikh rezultativ. Provedeno doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5863
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хрущ В.В..pdf4,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.