Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7060
Назва: Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти
Інші назви: Research of features of organization and activity of student scientific group is in the process of receipt of higher technological education
Автори: Ковальова, О. С.
Kovalova, O.
Ключові слова: студентський науковий гурток
student scientific group
харчова промисловість
food industry
інженер-технолог
engineer-technologist
технологічна освіта
technological education
науково-дослідна робота
research work
мотивація
motivation
Дата публікації: 2022
Видавництво: Акцент ПП
Бібліографічний опис: Ковальова О. С. Дослідження особливостей організації та діяльності студентського наукового гуртка в процесі здобуття вищої технологічної освіти / О. С. Ковальова // Сучасний педагог : колект. наук. монографія : Т. 4. - Дніпро: Акцент ПП, 2022. - С. 49 - 59. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060
Короткий огляд (реферат): В розділі моногафії представлене дослідження роботи студентського наукового гуртка, діяльність якого присвячена розробці інноваційних харчових продуктів. Гурток працює на базі кафедри, яка забезпечує підготовку інженерів-технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Наведені особливості діяльності наукового гуртка, а саме, принципи і етапи організації роботи, складові його якісного функціонування. Проведений аналіз навчальних показників учасників гуртка та мотиваційна складова їх участі в роботі гуртка. Висвітлено елементи моніторингу роботи гуртка за час його існування. Зроблено аналіз публікацій результатів наукових досліджень проведених на базі гуртка. Зроблені висновки стосовно перспективності створення і роботи студентських наукових гуртків, як складової сучасної технологічної освіти. V rozdili monohafii predstavlene doslidzhennia roboty studentskoho naukovoho hurtka, diialnist yakoho prysviachena rozrobtsi innovatsiinykh kharchovykh produktiv. Hurtok pratsiuie na bazi kafedry, yaka zabezpechuie pidhotovku inzheneriv-tekhnolohiv spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii». Navedeni osoblyvosti diialnosti naukovoho hurtka, a same, pryntsypy i etapy orhanizatsii roboty, skladovi yoho yakisnoho funktsionuvannia. Provedenyi analiz navchalnykh pokaznykiv uchasnykiv hurtka ta motyvatsiina skladova yikh uchasti v roboti hurtka. Vysvitleno elementy monitorynhu roboty hurtka za chas yoho isnuvannia. Zrobleno analiz publikatsii rezultativ naukovykh doslidzhen provedenykh na bazi hurtka. Zrobleni vysnovky stosovno perspektyvnosti stvorennia i roboty studentskykh naukovykh hurtkiv, yak skladovoi suchasnoi tekhnolohichnoi osvity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7060
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf2,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.