Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7548
Назва: Агробіологічні основи застосування біопрепаратів і вплив на врожай та якість продукції сільськогосподарських культур
Інші назви: Agrobiological bases of biopreparations application and influence on crop yield and quality of agricultural products
Автори: Пашова, Валентина Трифонівна
Pashova, Valentina
Лемішко, Світлана Миколаївна
Lemishko, Svetlana
Багорка, Данило Андрійович
Bagorka, Danylо
Березань, Ігор Сергійович
Berezan, Igor
Ключові слова: біопрепарати
biological products
регулятори росту
growth regulators
інкрустація насіння
seed inlay
позакореневе підживлення
foliar fertilization
врожай
harvest
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Агробіологічні основи застосування біопрепаратів і вплив на врожай та якість продукції сільськогосподарських культур / В.Т. Пашова, С. М. Лемішко, Д. А. Багорка, І. С. Березань // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 26-27 листоп. 2020 р.) / МОН України ; ХНАУ : у 2-х ч.,– Харків : ХНАУ, 2020. – ч. 2. – С. 138-140. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7548
Короткий огляд (реферат): Дослідженнями доведено, що біопрепарати – регулятори росту активують процес фотосинтезу, сприяють збільшенню надземної маси рослин та об’єму кореневої системи. В дослідах вивчали вплив біопрепаратів Деймос, Антістрес, АКМ, Дефенс Cдля інкрустації насіння і позакореневого підживлення на врожай і якість ячменю ярого, соняшника, сої, гороху і якість продукції. Studies have shown that biological products - growth regulators activate the process of photosynthesis, increase the aboveground mass of plants and the volume of the root system. The experiments studied the effect of biological products Deimos, Antistress, AKM, Defense C for seed inlay and foliar feeding on the yield and quality of spring barley, sunflower, soybeans, peas and product quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7548
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8. pdf.pdf15,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.