Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/82
Назва: Организация работы и проведение анализов в лаборатории молока во Франции
Інші назви: Організація роботи і проведення аналізів в лабораторії молока у Франції
Organization of work and analysis at the milk laboratory in France.
Автори: Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Ключові слова: оплата молока
payment of milk
аналіз молока
milk analysis
лабораторна практика
laboratory practice
забезпечення якості аналізів
quality assurance testing
Дата публікації: 2015
Видавництво: Університет Гянджа, Азербайджан
Бібліографічний опис: Зажарская Н. Н. Организация работы и проведение анализов в лаборатории молока во Франции / Н. Н. Зажарская // Инновационное развитие аграрной науки и образования: мировая практика и современные приоритеты : материалы междунар. науч.-практ. конф. Гянджа, Азербайджан, 23-24 октяб. 2015 г. / Азербайджанский гос. аграр. ун-т. – Гянджа, 2015. – Т. 1.– С. 480–484. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/82
Короткий огляд (реферат): The organization of work and analysis in the milk laboratory (LILCO) in Surgères, France was analyzed. LILCO guarantees the objective impartiality test results of milk for farmers and dairy companies. Based on the results of milk analysis laboratory forms the price, that the dairy company has to pay to the farmer. To 16 thousand samples of milk per day is analyzed in the laboratory. Many methods of verification of the accuracy of analyzes, including repeatability and reproducibility, tracage, reference methods used to control the operation of very expensive and modern apparatuses. Milk is tested for parasitic and infectious diseases.Проанализирована организация работы и проведение анализов в лаборатории молока (LILCO) города Сюржер, Франция. LILCO гарантирует объективные результаты анализов молока для фермеров и молокоперерабатывающих предприятий. На основании результатов анализов молока лаборатория формирует цену, которую перерабатывающее предприятие заплатит фермеру. В LILCO анализируется до 16 тысяч проб молока в день. Для контроля работы очень дорогих и современных приборов применяется много методов проверки точности анализов, в том числе: повторяемость и воспроизводимость, трасаж, референс-методы. Молоко исследуют на возбудителей паразитарных и инфекционных заболеваний.Проаналізована організація роботи і проведення аналізів в лабораторії молока (LILCO) міста Сюржер, Франція. LILCO гарантує об'єктивні результати аналізів молока для фермерів і молокопереробних підприємств. На підставі результатів аналізів молока лабораторія формує ціну, яку переробне підприємство заплатить фермеру. У LILCO аналізується до 16 тисяч проб молока в день. Для контролю роботи дуже дорогих і сучасних приладів застосовується багато методів перевірки точності аналізів, в тому числі: повторюваність і відтворюваність, трасаж, референс-методи. Молоко досліджують на збудників паразитарних і інфекційних захворювань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/82
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf617,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.