Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8397
Назва: Технологія вирощування м’ясної худоби у державному підприємстві «Дослідне господарство Поливанівка Державної установи інституту зернових культур НААН України» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohiia vyroshchuvannia miasnoi khudoby u derzhavnomu pidpryiemstvi «Doslidne hospodarstvo Polyvanivka Derzhavnoi ustanovy instytutu zernovykh kultur NAAN Ukrainy» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Досужа, В. В.
Dosuzha, V. V.
Ключові слова: худоба сірої української породи
khudoba siroi ukrainskoi porody
технологія вирощування м’ясної худоби
tekhnolohiia vyroshchuvannia miasnoi khudoby
продуктивні та відтворювальні якості корів
produktyvni ta vidtvoriuvalni yakosti koriv
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Досужа В. В. Технологія вирощування м’ясної худоби у державному підприємстві «Дослідне господарство Поливанівка Державної установи інституту зернових культур НААН України» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Досужа В. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 50 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8397.
Короткий огляд (реферат): Робота виконувалася на базі «Державного підприємства Дослідне господарство Поливанівка інституту сільського господарства Степової зони Національної академії аграрних наук України» Новомосковського району Дніпропетровської області. Метою кваліфікаційної роботи був аналіз технології вирощування м’ясної худоби в господарстві. Robota vykonuvalasia na bazi «Derzhavnoho pidpryiemstva Doslidne hospodarstvo Polyvanivka instytutu silskoho hospodarstva Stepovoi zony Natsionalnoi akademii ahrarnykh nauk Ukrainy» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty buv analiz tekhnolohii vyroshchuvannia miasnoi khudoby v hospodarstvi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8397
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Досужа В.В..pdf809,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.