Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8424
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисенко, І. М.-
dc.contributor.authorLysenko, I. M.-
dc.date.accessioned2023-09-20T11:26:00Z-
dc.date.available2023-09-20T11:26:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛисенко І. М. Технологія виробництва перги в товаристві з обмеженою відповідальністю « Біла хата » м. Дніпро : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лисенко І. М. ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8424.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8424-
dc.description.abstractБджільництво не тільки постачальник товарної продукції і фактор динамічної рівноваги в біосфері, але несе в собі естетичне і моральне сприйняття живої природи, забезпечує психічне здоров’я людини, знімає стресовий стан, покращує роботу всіх систем людського організму. Однією із найбільш актуальних проблем галузі бджільництва є підвищення ефективності виробництва продукції бджіл на основі оптимізації утримання та годівлі бджолосімей. На нашу думку, вивчення питань впливу екстракту солодки та препарату Овогід у якості підгодівлі бджолосімей з метою підвищення продуктивності та життєдіяльності є перспективним та актуальним. Bdzhilnytstvo ne tilky postachalnyk tovarnoi produktsii i faktor dynamichnoi rivnovahy v biosferi, ale nese v sobi estetychne i moralne spryiniattia zhyvoi pryrody, zabezpechuie psykhichne zdorovia liudyny, znimaie stresovyi stan, pokrashchuie robotu vsikh system liudskoho orhanizmu. Odniieiu iz naibilsh aktualnykh problem haluzi bdzhilnytstva ye pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva produktsii bdzhil na osnovi optymizatsii utrymannia ta hodivli bdzholosimei. Na nashu dumku, vyvchennia pytan vplyvu ekstraktu solodky ta preparatu Ovohid u yakosti pidhodivli bdzholosimei z metoiu pidvyshchennia produktyvnosti ta zhyttiediialnosti ye perspektyvnym ta aktualnym.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнологія виробництва пергиuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstva perhyuk
dc.subjectбджільництвоuk
dc.subjectbdzhilnytstvouk
dc.subjectвиробництва продукції бджілuk
dc.subjectvyrobnytstva produktsii bdzhiluk
dc.titleТехнологія виробництва перги в товаристві з обмеженою відповідальністю « Біла хата » м. Дніпроuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva perhy v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu « Bila khata » m. Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко І.М..pdf511,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.