Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБібен, Іван Андрійович-
dc.contributor.authorBiben, I.-
dc.contributor.authorBiben, I. A.-
dc.contributor.authorBiben, Ivan-
dc.date.accessioned2019-01-23T09:33:29Z-
dc.date.available2019-01-23T09:33:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБібен І. А. Вплив на фізіологічний стан сільськогосподаських тварин симбіотика «Субаерін» / І. А. Бібен // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин / Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інститут біології тварин. –Львів, 2018. – Вип. 19. – № 2. – С. 305-309. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/842.uk
dc.identifier.issn2410-9029-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/842-
dc.description.abstractНа підставі ізольованих пробіотичних культур Bac. subtilis і Aerococcus viridans сконструювали симбіотичний препрат «Субаерін» та провели комісійне виробниче випробування кормової добавки в умовах птахофабрики та свинокомплексу. Симбіотик задавали з кормом внутрішньо кожну добу, відповідно до розроблених рекомендацій. Спостерігали за тваринами впродовж всього періоду відгодівлі та проводили постійний моніторинг за базовими фізіологічними параметрами організму тварин. За результатами комісійного виробничого випробування визнали симбіотик «Субаерін» як нешкідливу кормову добавку, яка володіє позитивним фізіологічним впливом на організм тварин, при цьому підвищує життєздатність і продуктивність, а також поліпшує фізіологічний добробут тварин. На основании изолированных пробиотических культур «Bac. subtilis» и «Aerococcus viridans» сконструировали симбиотический препарат «Субаэрин» и провели производственные испытания кормовой добавки в условиях птицефабрики и свинокомплекса. Симбиотик задавали с кормом внутрь ежедневно, в соответствии с разработанными ранее рекомендациями. Наблюдали за животными в течение всего периода откорма и осуществляли мониторинг за основными физиологическими параметрами организма животных. В ркзультате комиссионного производственного испытания признали симбиотик «Субаэрин» безвредной кормовой добавкой, обладающей позитивным физиологическим воздействием на организм животных, повышающей жизнеспособность и продуктивность, а также улучшающей физиологическое благосостояние животных. Based on isolated probiotic cultures Bac. subtilis and Aerococcus viridans constructed a symbiotic preparation «Subaerin» and conducted production tests of the feed additive in a poultry farm and pig complex. The symbiotic was administered daily with food, in accordance with the recommendations developed earlier. Observed the animals during the entire fattening period and monitored the basic physiological parameters of the animal organism. As a result of the commission production test, the symbiotic «Subaerin» was recognized as a harmless fodder additive with a positive physiological effect on animal organism, increasing viability and productivity, and also improving the physiological welfare of animal.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інститут біології тваринuk
dc.subjectфізіологічний добробутuk
dc.subjectphysiological well-beinguk
dc.subjectпробіотичні культуриuk
dc.subjectprobiotic culturesuk
dc.subjectжиттєздатністьuk
dc.subjectvitalityuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectсимбіотик «Субаерін»uk
dc.subjectsymbiotic «Subaerin»uk
dc.titleВплив на фізіологічний стан сільськогосподаських тварин симбіотика «Субаерін»uk
dc.title.alternativeВоздействие на физиологическое состояние сельскохозяйственных животных симбиотического препарата «Субаэрин»uk
dc.title.alternativeImpact on physiological state of agricultural animals of symbiotic preparation «Subaerin»uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf448,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.