Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680
Назва: Контроль якості та фальсифікації білкової сировини
Інші назви: Kontrol yakosti ta falsyfikatsii bilkovoi syrovyny
Автори: Яновська, Оксана Віталіївна
Yanovska, О.
Yanovsky, O.
Єфімов, Валентин Геннадійович
Efimov, V.
Efimov, Valentyn
Efimov, V. G.
Yefimov, V.
Yefimov, Valentyn
Yefimov, V. G.
Yefimov, V. H.
Iefimov, V. G.
Jefimov, V. H.
Jefimov, V. G.
Jefimov, V.
Jefimov, Valentyn
Масюк, Дмитро Миколайович
Masjuk, D.
Masiuk, Dmytro
Masiuk, D. N.
Masiuk, D. M.
Masiuk, D.
Masyuk, D. N.
Masyuk, D. M.
Masyuk, D.
Masjuk, Dmytro
Ключові слова: повноцінний раціон
povnotsinnyi ratsion
годівля тварин
hodivlia tvaryn
амінокислоти
aminokysloty
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Яновська О. В. Контроль якості та фальсифікації білкової сировини/ О. В. Яновська, В. Г. Єфімов, Д. М. Масюк // Корми і Факти. – 2019. – № 7(107). – С. 12-14. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680.
Короткий огляд (реферат): В сучасній годівлі сільськогосподарських тварин та птиці, спрямованій на максимальну реалізацію генетичного потенціалу та підвищення рентабельності виробництва, обов’язковим є використання високобілкової сировини тваринного та рослинного походження, яка є досить специфічною субстанцією за своєю природою, адже вміщує велику кількість жирів та білка, як основних елементів живлення. V suchasnii hodivli silskohospodarskykh tvaryn ta ptytsi, spriamovanii na maksymalnu realizatsiiu henetychnoho potentsialu ta pidvyshchennia rentabelnosti vyrobnytstva, oboviazkovym ye vykorystannia vysokobilkovoi syrovyny tvarynnoho ta roslynnoho pokhodzhennia, yaka ye dosyt spetsyfichnoiu substantsiieiu za svoieiu pryrodoiu, adzhe vmishchuie velyku kilkist zhyriv ta bilka, yak osnovnykh elementiv zhyvlennia.
Опис: Яновська Оксана Віталіївна https://orcid.org/0000-0003-1872-283Х Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 Масюк Дмитро Миколайович https://orcid.org/0000-0002-2800-2580
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8680
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СТАТТЯ_2.pdf280,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.