Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9227
Назва: Оптимізація елементів технології вирощування тритикале озимого в умовах селянського (фермерського) господарства «Кондратюк» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia trytykale ozymoho v umovakh selianskoho (fermerskoho) hospodarstva «Kondratiuk» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Галкін, Андрій Олександрович
Halkin, Andrii
Ключові слова: тритикале озиме
trytykale ozyme
нова культура технології вирощування
nova kultura tekhnolohii vyroshchuvannia
бур’яни
buriany
забур’яненість посівів
zaburianenist posiviv
урожайність
urozhainist
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Галкін А. О. Оптимізація елементів технології вирощування тритикале озимого в умовах селянського (фермерського) господарства «Кондратюк» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Андрій Олександрович Галкін ; наук. кер. Юрій Рудаков ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9227
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: Вивчити вплив різних гербіцидів на забур’яненість і урожайність тритикале озимого, провести розрахунки економічної доцільності його вирощування.Meta roboty: Vyvchyty vplyv riznykh herbitsydiv na zaburianenist i urozhainist trytykale ozymoho, provesty rozrakhunky ekonomichnoi dotsilnosti yoho vyroshchuvannia
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9227
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галкін А. О..pdf634,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.