Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9240
Назва: Зернова продуктивність та якість як інтегративна функціональність генотипу пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Інші назви: Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia ripaku ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma «Hetman» Nikopolskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti Zernova produktyvnist ta yakist yak intehratyvna funktsionalnist henotypu pshenytsi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Автори: Яковенко, Олександр Васильович
Yakovenko, Oleksandr Vasylovych
Ключові слова: пшениця озима
pshenytsia ozyma
генотип
henotyp
інтенсивний сорт
intensyvnyi sort
якість зерна
yakist zerna
врожайність
vrozhainist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Яковенко О. В. Зернова продуктивність та якість як інтегративна функціональність генотипу пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Олександр Яковенко; наук. кер. Н. Назаренко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. селекції і насінництва. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9240
Короткий огляд (реферат): Впровадження нових сортів пшениці озимої та сучасних агротехнологій дійсно може значно підвищити врожайність цієї культури і сприяти підвищенню ефективності та прибутковості сільського господарства. Це є ключовими факторами для забезпечення продовольства та виробництва сировини для продуктів харчування. Завдяки новим сортам і технологіям можливо досягти нового рівня в розвитку АПК. Vprovadzhennia novykh sortiv pshenytsi ozymoi ta suchasnykh ahrotekhnolohii diisno mozhe znachno pidvyshchyty vrozhainist tsiiei kultury i spryiaty pidvyshchenniu efektyvnosti ta prybutkovosti silskoho hospodarstva. Tse ye kliuchovymy faktoramy dlia zabezpechennia prodovolstva ta vyrobnytstva syrovyny dlia produktiv kharchuvannia. Zavdiaky novym sortam i tekhnolohiiam mozhlyvo dosiahty novoho rivnia v rozvytku APK.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9240
Розташовується у зібраннях:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яковенко О. В..pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.