Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9316
Назва: Оптимізація технології вирощування кукурудзи цукрової в умовах фермерського господарства «Гривас» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi v umovakh fermerskoho hospodarstva «Hryvas» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Журавський, Владислав
Zhuravskyi, Vladyslav
Ключові слова: кукурудза цукрова
kukurudza tsukrova
технологія
tekhnolohiia
гібрид
hibryd
сорт
sort
врожайність
vrozhainist
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Журавський В. В. Оптимізація технології вирощування кукурудзи цукрової в умовах фермерського господарства «Гривас» Кам’янського району Дніпропетровської област: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 201, Агрономія / Владислав Журавський ; наук. кер. Сергій Шевченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . – Дніпро, 2023. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9316
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – наукове обґрунтування, агротехнологічна оцінка та розробка наукових основ ефективності ресурсозберігаючих прийомів інтенсифікації в технологіях вирощування кукурудзи цукрової на чорноземах звичайних степової зони України.Meta doslidzhennia – naukove obgruntuvannia, ahrotekhnolohichna otsinka ta rozrobka naukovykh osnov efektyvnosti resursozberihaiuchykh pryiomiv intensyfikatsii v tekhnolohiiakh vyroshchuvannia kukurudzy tsukrovoi na chornozemakh zvychainykh stepovoi zony Ukrainy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9316
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Журавський В. В..pdf768,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.