Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/947
Назва: Технологічні аспекти отримання органічної продукції в аквакультурі
Інші назви: Technological aspects of organic production products in aquaculture
Автори: Гончарова, Олена Вікторівна
Honcharova, Olena
Honcharova, O.
Ключові слова: гідробіонти
hydrobionts
аквакультура
aquaculture
органічне виробництво
organic production
технології
technologies
Дата публікації: 2018
Видавництво: Інститут рибного господарства НААН України
Бібліографічний опис: Гончарова О. В. Технологічні аспекти отримання органічної продукції в аквакультурі / О. В. Гончарова // Сучасні проблеми раціонального використання водних біоресурсів: зб. матеріалів I Міжнар. наук.-практ. конф. ( Київ, 15-17 трав. 2018 р.) / Інститут рибного господарства НААН України. – Київ : Інститут рибного господарства НААН України, 2018. – С. 67-70. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/947.
Короткий огляд (реферат): Представлені данні щодо морфо-функціонального стану крові риб, хімічного аналізу кормів (стандартних та органічних), білкового обміну. Встановлено, що технологічні процеси включають максимальний контроль кожної ланки «від початку вирощування риб до надходження готової продукції до столу споживача». Продукція, що має маркування «органічна» повністю відповідає діючим стандартам у Франції. Найчастіше господарства використовували сертифіковані власні цехи для обробки та маркування, фасування вже готової рибної продукції. Спеціалізація господарства зумовлювала і асортимент продукції. Органічна продукція мала вдвічі вищу реалізаційну цінову політику. Presented data on the morpho-functional status of blood of fish, chemical analysis of feed (standard and organic), protein metabolism. It has been established that technological processes include the maximum control of each level "from the beginning of growing fish to the receipt of finished products to the consumer's table". Products labeled "organic" are fully in line with current standards in France. Most often farms used their own certified workshops for processing and labeling, packaging of ready-made fish products. Specialization of the economy also led to the assortment of products. Organic products had twice the highest selling price.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/947
ISBN: 978-617-7457-59-5
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf600,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.