Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9723
Назва: Вплив різних факторів на ефективність виробництва свинини у приватному сільськогосподарському підприємстві «Злагода» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv riznykh faktoriv na efektyvnist vyrobnytstva svynyny u pryvatnomu silskohospodarskomu pidpryiemstvi «Zlahoda» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Демида, Юлія Сергіївна
Demyda, Yuliia Serhiivna
Ключові слова: продуктивність тварин
produktyvnist tvaryn
продуктивний потенціал свиней
produktyvnyi potentsial svynei
ефективність виробництва свинини
efektyvnist vyrobnytstva svynyny
свинарство
svynarstvo
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Демида Ю. С. Вплив різних факторів на ефективність виробництва свинини у приватному сільськогосподарському підприємстві «Злагода» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Демида Юлія Сергіївна ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9723.
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є дослідження впливу різних факторів на прояв продуктивного потенціалу свиней і в цілому на ефективність виробництва свинини в умовах приватного сільськогосподарського підприємства «Злагода» Кам'янського району Дніпропетровської. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia vplyvu riznykh faktoriv na proiav produktyvnoho potentsialu svynei i v tsilomu na efektyvnist vyrobnytstva svynyny v umovakh pryvatnoho silskohospodarskoho pidpryiemstva «Zlahoda» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9723
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Демида Ю.С..pdf769,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.