Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Автори 08a72c33-bd68-42b4-ac8d-329ef436525f
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 17 із 17
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Biotesting of plasma-chemically activated water with the use of hydrobionts
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Olexandr
;
Миколенко, Свiтлана Анатоліївна
;
Mykolenko, Svitlana
;
Гончарова, Олена Вікторівна
;
Honcharova, Olena
2021
Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on it
Mykolenko, Svitlana
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Pivovarov, Olexandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Yefimov, Valentyn
;
Єфімов, Валентин Геннадійович
;
Sova, Nataliia
;
Сова, Наталія Анатоліївна
;
Tymchak, Dmytro
;
Тимчак, Дмитро Олександрович
2022
Disinfection of marketable eggs by plasma-chemically activated aqueous solutions
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Kovalova, Olena
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Koshulko, Vitalii
;
Кошулько, Віталій Сергійович
2021
Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of bread
Mykolenko, Svitlana
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Hez, Yana
;
Гезь, Яна Василівна
;
Pivovarov, Alexander
;
Півоваров, Олександр Андрійович
2022
Effect of plasma-chemically activated aqueous solutions on the process of disinfection of food production equipment
Kovaliova, Olena
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Koshulko, Vitalii
;
Кошулько, Віталій Сергійович
2022
Obtaining of rice malt with the use of plasma-chemically activated aqueous solutions
Kovalova, Olena
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Vasilyeva, Nataliya
;
Васильєва, Наталія Костянтинівна
;
Koshulko, Vitaly
;
Кошулько, Віталій Сергійович
2021
Study of use of antiseptic ice of plasma-chemically activated aqueous solutions for the storage of food raw materials
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Kovalova, Olena
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Koshulko, Vitalii
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Aleksandrova, Angelina
;
Александрова, Агеліна
2022
Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmaking
Mykolenko, Svitlana
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Aliieva, Olha
;
Алієва, Ольга Юріївна
;
Aliiev, Elchyn
;
Алієв, Ельчин Бахтияр огли
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Півоваров, Олександр Андрійович
2022
Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв
Кобець, Анатолій Степанович
;
Kobets, Anatoly Stepanovich
;
Kobets, Anatoly
;
Kobets, А.
;
Сobets’, A. S.
;
Kobec, Anatoly Stepanovich
;
Сокол, Сергій Петрович
;
Sokol, Serhii
;
Пугач, Андрій Миколайович
;
Puhach, Andrii
;
Чурсінов, Юрій Олексійович
;
Chursinov, Yurii
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Mykolenko, Svitlana
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Kovalova, Olena
;
Калина, Вікторія Сергіївна
;
Kalyna, Viktoriia
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
;
Тимчак, Дмитро Олександрович
;
Tymchak, Dmytro
;
Сова, Наталія Анатоліївна
;
Sova, Nataliia
;
Худайбердієва, К. А.
;
Khudaiberdiieva, K. A.
2021
Космічна екологія
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr Andriiovych
2022
Механічні процеси та обладнання харчових виробництв
Тертишний, Олег Олександрович
;
Tertyshnyi, Oleh Oleksandrovych
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr Andriiovych
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii Serhiiovych
2022
Розділ 2. Контактна нерівноважна низькотемпературна плазма (КНП): особливості фізико-хімічних процесів в умовах КНП
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Пугач, Андрій Миколайович
;
Puhach, Andrii
2022
Розділ 3. Застосування обробленої плазмою води в хлібопеченні в контексті продовольчої безпеки
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Миколенко, Світлана Юріївна
;
Mykolenko, Svitlana
2022
Розділ 4. Фізико-хімічні та біологічні процеси солодорощення з використанням водних розчинів, оброблених контактною нерівноважною плазмою
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Kovalova, Olena
2023
Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах
Тертишний, Олег Олександрович
;
Tertyshnyi, Oleh
;
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Olexand
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2022
Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Oleksandr
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Kovalova, Olena
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2023
Інноваційні методи визначення показників якості зерна
Півоваров, Олександр Андрійович
;
Pivovarov, Olexand
;
Ковальова, Олена Сергіївна
;
Kovalova, Olena
;
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii