Перегляд зібрання за групою - Автори 08a72c33-bd68-42b4-ac8d-329ef436525f

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 17 із 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Biotesting of plasma-chemically activated water with the use of hydrobiontsПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Миколенко, Свiтлана Анатоліївна; Mykolenko, Svitlana; Гончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena
2021Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on itMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович
2022Disinfection of marketable eggs by plasma-chemically activated aqueous solutionsPivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович
2021Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of breadMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович
2022Effect of plasma-chemically activated aqueous solutions on the process of disinfection of food production equipmentKovaliova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович
2022Obtaining of rice malt with the use of plasma-chemically activated aqueous solutionsKovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Vasilyeva, Nataliya; Васильєва, Наталія Костянтинівна; Koshulko, Vitaly; Кошулько, Віталій Сергійович
2021Study of use of antiseptic ice of plasma-chemically activated aqueous solutions for the storage of food raw materialsPivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Kovalova, Olena; Ковальова, Олена Сергіївна; Koshulko, Vitalii; Кошулько, Віталій Сергійович; Aleksandrova, Angelina; Александрова, Агеліна
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович
2022Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництвКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Serhii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Худайбердієва, К. А.; Khudaiberdiieva, K. A.
2021Космічна екологіяПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr Andriiovych
2022Механічні процеси та обладнання харчових виробництвТертишний, Олег Олександрович; Tertyshnyi, Oleh Oleksandrovych; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr Andriiovych; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii Serhiiovych
2022Розділ 2. Контактна нерівноважна низькотемпературна плазма (КНП): особливості фізико-хімічних процесів в умовах КНППівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2022Розділ 3. Застосування обробленої плазмою води в хлібопеченні в контексті продовольчої безпекиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2022Розділ 4. Фізико-хімічні та біологічні процеси солодорощення з використанням водних розчинів, оброблених контактною нерівноважною плазмоюПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2023Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвахТертишний, Олег Олександрович; Tertyshnyi, Oleh; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexand; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2022Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництваПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2023Інноваційні методи визначення показників якості зернаПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexand; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii