Перегляд зібрання за групою - Автори 442aed03-27db-45ed-9faa-f7c253911eb7

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 52  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredientsМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Жигунов, Дмитро Олександрович; Zhygunov, Dmitro; Руденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetyana
2022Bioprocessing of Wheat and Amaranth Bran for the Reduction of Fructan Levels and Application in 3D-Printed SnacksHabuš, Matea; Габуш, Матея; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Iveković, Sofija; Івекович, Софія; Pastor, Kristian; Пастор, Крістіан; Kojić, Jovana; Коїч, Йована; Drakula, Saša; Дракула, Саша; Ćurić, Duška; Чурич, Душка; Novotni, Dubravka; Новотні, Дубравка
2023Composite wheat-amaranth flour baking properties and bread freshnessMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Dudin, Volodymyr; Дудін, Володимир Юрійович
2017Contact non-equilibrium plasma water treatment in sprouted bread technologyСоколов, Володимир; Sokolov, Volodimir; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Пивоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Пенькова, Віталія Василівна; Pen’kova, Vitaliya
2021Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on itMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович
2021Effect of bioactivated amaranth grain on the quality and amino acid composition of breadMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez, Yana; Гезь, Яна Василівна; Pivovarov, Alexander; Півоваров, Олександр Андрійович
2022Microwave popping characteristics, chemical composition and microstructure of sorghum grainMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій Олександрович; Kharytonov, Mykola; Харитонов, Микола Миколайович
2019Modern Ukrainian winter wheat varieties grain productivity and quality at ecological examNazarenko, Mykola; Назаренко, Микола Миколайович; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Chernysky, Vadim; Черниський, Вадим
2021Modification of aminoacid content of bread using sproated amaranth grainMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Yana; Гезь, Яна Василівна
2018Plasma-chemically activated water influence on staling and safety of sprouted bredPivovarov, A.; Пивоваров, А.; Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Hez’, Y.; Гезь, Ю.; Shcherbakov, S.; Щербаков, С.
2018Presence, mobility and bioavailability of toxic metal(oids) in soil, vegetation and water around a Pb-Sb recycling factory (Barcelona, Spain)Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лєденов, В.; Liedienov, V.; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, М.; Макеєва, Н.; Makieieva, N.; Кулюш, Т. В.; Kuliush, Т.; Керальт, І.; Queralt, І.; Маргі, Е.; Marguí, Е.; Ідальго, М.; Hidalgo, М.; Пардіні, Г.; Pardini, G.; Гісперт, M.; Gispert, M.
2019Synthesis and plant growth regulatory activity of 3-sulfolene derivativesПальчиков, Віталій Олександрович; Palchikov, Vitaly; Хромих, Ніна Олегівна; Hromih, Nina; Лихолат, С.; Lyholat, S.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Лихолат, Т.; Lyholat, Т.
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович
2020Variation in grain productivity and quality of modern winter wheat varieties in northern Ukrainian SteppeНазаренко, Микола Миколайович; Nazarenko, Mykola; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Охмат, Петро; Okhmat, Petro
2021Аналіз яблучних чіпсівПетрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Швець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, M.
2017Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexandr; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галетЛубинець, Тетяна Петрівна; Lubinets, Tetiana; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2011Вплив плазмохімічно активованих розчинів на стан клейковини в складі пшеничного тістаПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Olexand; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana