Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Агрономічний факультет
Біотехнологічний факультет
Факультет ветеринарної медицини
Факультет водогосподарської інженерії та екології
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет обліку і фінансів
Інженерно-технологічний факультет
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 10.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування виробництва гречаного солоду
Євдокімов, Пилип Віталійович
;
Yevdokimov, Pylyp
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2021
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Антебура, Антон Віталійович
;
Antebura, Anton
2021
Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості
Гараєва, Анна Олександрівна
;
Haraieva, Anna
2021
Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Голуб, Євгеній Володимирович
;
Holub, Yevhenii
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2023
Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників
Ергашева, Камілла Жалаліддінівна
;
Erhasheva, Kamilla
2023
Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Товстоног, Владислав Олександрович
;
Tovstonoh, Vladyslav
2023
Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах
Якубовська, Богдана Миколаївна
;
Yakubovska, Bohdana
Перегляд
Автор
1
Antebura, Anton
1
Erhasheva, Kamilla
1
Haraieva, Anna
1
Holub, Yevhenii
1
Kapitanova, Tetiana
1
Klymenko, Oryna
1
Samsonenko, Yuliia
1
Tovstonoh, Vladyslav
1
Yakubovska, Bohdana
1
Yevdokimov, Pylyp
.
далі >
Тема
10
doslidzhennia
10
виробництво
5
tekhnolohiia
5
технологія
4
efektyvnist
4
sushka
4
ефективність
4
сушка
3
fermentatsiia
3
fermentovanyi
.
далі >
за датою випуску
5
2021
3
2023
2
2020