Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 2664.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємствКупріянов, Дмитро Владиславович; Kupriianov, Dmytro
2020Удосконалення методики діагностики трихінельозу в свинині в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЗажарська, Наталія Володимирівна; Zazharska, Nataliia Volodymyrivna
2020Обґрунтування напрямів підвищення ефективності використання технічних засобів аграрних підприємствВініченко, Р. І.; Vinichenko, R. I.
2020Комплексний аналіз якості вологих та сухих кормів для котів в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЖихарєва, Надія Юріївна; Zhykharieva, Nadiia Yuriivna
2020Комплексна оцінка якості сичужних сирів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» міста ПавлоградГаджарова, С. В.; Hadzharova, S. V.
2020Формування конкурентного потенціалу підприємстваГусак, Валерія Володимирівна; Husak, Valeriia
2020Якісний аналіз сухих кормів для собак в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКоновий, Є. Р.; Konovyi, Ye. R.
2021Оцінка та обґрунтування шляхів поліпшення фінансового стану підприємстваДерун, Олексій Юрійович; Derun, Oleksii
2021Конкурентоспроможність продукції підприємства та обґрунтування концепції її підвищенняГанзюр, Ірина Олегівна; Hanziur, Iryna
2020Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЛобинцева, Н. О.; Lobyntseva, N. O.