Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 81.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Ефективність врахування особливостей відтоку лімфи у собак за оперативного видалення пухлин молочної залози в умовах приватної клініки ветеринарної медицини Вет Хаус міста ДніпроБабікова, К. Е.; Babikovа, K. E.
2020Оцінка якості і безпечності морозива пломбір різних виробників в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуВасиленко, А. В.; Vasylenko, A. V.
2020Комплексне оцінювання консервів м’ясних тушкованих яловичих різних товаровиробників в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГузь, Вадим Романович; Huz, Vadym Romanovych
2020Удосконалення методики діагностики трихінельозу в свинині в умовах лабораторії кафедри паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЗажарська, Наталія Володимирівна; Zazharska, Nataliia Volodymyrivna
2020Комплексний аналіз якості вологих та сухих кормів для котів в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЖихарєва, Надія Юріївна; Zhykharieva, Nadiia Yuriivna
2020Комплексна оцінка якості сичужних сирів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» міста ПавлоградГаджарова, С. В.; Hadzharova, S. V.
2020Якісний аналіз сухих кормів для собак в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуКоновий, Є. Р.; Konovyi, Ye. R.
2020Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЛобинцева, Н. О.; Lobyntseva, N. O.
2020Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівІльченко, В. В.; Ilchenko, V. V.
2020Контроль якості і безпечності продуктів забою тварин в умовах ринку «Центральний» міста Кривий Ріг Дніпропетровської областіЛук’яненко, Д. В.; Lukyanenko, D. V.