Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 131-140 зі 161.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування процесу мікронізації бобів соїМурадян, Богдан Володимирович; Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2023Обґрунтування процесу зберігання зерна в охолодженому станіТемченко, Леонід Григорович; Temchenko, Leonid Hryhorovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної морквиЯремко, Олег Юрійович; Yaremko, Oleh Yuriiovych
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошнаЧайка, Сергій Олександрович; Chaika, Serhii Oleksandrovych
2023Обґрунтування процесу інфрачервоного сушіння насіннєвого зерна кукурудзиШугай, Сергій Валентинович; Shuhai, Serhii Valentynovych
2024Удосконалення технології виробництва вітамінізованого кисломолочного сируБондаренко, Анастасія Олегівна; Bondarenko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів швидкого приготування із зерна твердої пшениціБайдак, Данило Ігорович; Baidak, Danylo
2024Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типуГолота, Петро Петрович; Holota, Petro
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia