Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 141-150 зі 161.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексуДерев’янко, Дарія Сергіївна; Derevianko, Dariia
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів функціонального призначення із зерна ячменюГавриленко, Альона Вікторівна; Havrylenko, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенових вафельГапон, Ольга Миколаївна; Hapon, Olha
2024Підвищення ефективності контрою якості та втрат маси насіння соняшнику при зберіганні його насипомБорисенко, Вікторія Костянтинівна; Borysenko, Viktoriia
2024Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіСідаш, Владислав Сергійович; Sidash, Vladyslav
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваСтепанов, Сергій Савелійович; Stepanov, Serhii
2024Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківШамлян, Юлія Дмитрівна; Shamlian, Yuliia
2024Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиціСосновчик, Катерина Іванівна; Sosnovchyk, Kateryna
2024Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлиниЯновська, Тетяна Василівна; Yanovska, Tetiana