Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229
Назва: Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет
Інші назви: Influence of the dispersed corn grain on the quality of the gale
Автори: Лубинець, Тетяна Петрівна
Lubinets, Tetiana
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Ключові слова: галети
gravel
диспергована зернова маса
dispersed grains
кукурудза
corn
заварка
brewing
куркума
turmeric
Дата публікації: 2018
Видавництво: ИА «АПК-Информ»
Бібліографічний опис: Лубенець Т.П. Вплив диспергованого зерна кукурудзи на якість галет/Т. П. Лубенець, С. Ю. Миколенко // Хранение и переработка зерна.- 2018.- № 3. -С. 32-34.
Короткий огляд (реферат): Галети є перспективним видом кондитерської продукції, які за рахунок зниженого вмісту вологи здатні зберігатися тривалий час, що сприяє ресурсозбереженню зернової сировини та розширює горизонти її застосування. Виробництво печива з використанням диспергованої зернової маси дозволяє розширити асортимент продуктів функціонального призначення. Аналіз отриманих даних показав, що кращими за структурними та органолептичними показниками якості володіли галети з диспергованою зерновою масою кукурудзи із додаванням куркуми, а використання заварки є доцільним технологічним прийомом у технології галет. Доведено, що використання диспергованої зернової маси кукурудзи дозволяє покращити якість галет та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hipzmag.com/arhiv-zhurnalov/2018/zhurnal-hranenie-i-pererabotka-zerna-za-mart-2018/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1229
ISSN: 2306-4498
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Лубенець Миколенко.pdf402,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.