Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1354
Назва: Перспективні напрями досліджень з розробки енергозаощадливих технологій виробництва зерна кукурудзи на зрошуваних землях України
Інші назви: Perspective directions of research on the development of energy-saving technologies for the production of corn grain on irrigated lands of Ukraine
Автори: Ківер, Володимир Хомович
Kiver, Vladimir Кhomovich
Онопрієнко, Дмитро Михайлович
Onoprienko, Dmitry Mikhailovich
Ключові слова: кукурудза
corn
енергозберігаюча технологія
energy-saving technology
зрошення
irrigation
фертигація
fertigation
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Ківер В. Х. Перспективні напрями досліджень з розробки енергозаощадливих технологій виробництва зерна кукурудзи на зрошуваних землях України / В. Х. Ківер, Д. М. Онопрієнко // Матеріали регіональної науково-практичної інтернет-конференції «Зрошуване землеробство : сьогодення, проблеми, перспективи» (2-3 листопада 2017 р.) : [Текст] : [До 80-річчя професора Ківера В. Х.]. – Дніпро : ДДАЕУ, 2017. – С 74 – 79. - URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1354
Короткий огляд (реферат): Представлена енергозаощадлива технологія виробництва зерна кукурудзи на зрошуваних землях порівняно з інтенсивною (енергозатратною). Роз’яснені характерні особливості технології, які пов’язані з: плануванням сівозмін, вибором гібридів, системою обробітку ґрунту, впровадженням фертигації, режимом зрошення. Presented energy-saving technology of corn grain production on irrigated lands compared with intensive (energy-consuming). Explained are the characteristic features of technology related to: crop rotation planning, selection of hybrids, soil processing system, introduction of fertigation, irrigation regime.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1354
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf585,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.