Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299
Title: Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої
Other Titles: Dynamics of grain weight and protein content depending on the phase of development and duration of stagnation of winter wheat crops
Authors: Конопльова, Євгенія Леонідівна
Konoplʹova, Iryna
Keywords: пшениця озима
winter wheat
фази розвитку
developmental phases
перестоювання посівів
crop stagnation
суха речовина
dry substance
маса 1000 зерен
weight of 1000 grains
Issue Date: 2012
Publisher: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Citation: Конопльова Є. Л. Динаміка маси зерна та вмісту білкових сполук залежно від фази розвитку і тривалості перестоювання посівів пшениці озимої / Є. Л. Конопльова // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2012. - № 2. - С. 152-156. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299
Abstract: Розглянуто динаміку маси 1000 зерен та вмісту білкових сполук в зерні пшениці озимої. Ре-зультати досліджень свідчать, що маса 1000 зерен збільшується до настання фази воскової стиг-лості, а синтез білкових сполук триває 5–10 діб після повного достигання зерна. The dynamics of the mass of 1000 grains and the content of protein compounds in wheat grain are considered winter. The results of research show that the mass of 1000 grains increases before the onset phase of wax ripeness, and the synthesis of protein compounds lasts 5-10 days after complete grain ripening.
URI: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2012_2_39
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2299
ISSN: 2311-6609
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bisg_2012_2_39.pdf379,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.