Управління інноваційно-інвестиційним потенціалом виробничого підприємства - Варваров, Владислав Андрійович; Varvarov, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичні підходи до вивчення процесу управління інноваційно-інвестиційним потенціалом виробничого підприємства та розробка і обґрунтування практичних рекомендацій щодо його удосконалення.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoretychni pidkhody do vyvchennia protsesu upravlinnia innovatsiino-investytsiinym potentsialom vyrobnychoho pidpryiemstva ta rozrobka i obgruntuvannia praktychnykh rekomendatsii shchodo yoho udoskonalennia.
Upravlinnia innovatsiino-investytsiinym potentsialom vyrobnychoho pidpryiemstva
Keywords: управління; management; інновації; innovation; інвестиції; investment; потенціал; potential; інноваційно-інвестиційний потенціал; innovation-investment potential; ефективність; efficiency; інноваційно-інвестиційні ризики; innovation-investment risks; проект; project; окупність проекту; project payback