Фінансування діяльності обслуговуючих кооперативів аграрної сфери - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, L.I.; Демчук, Н.І; Demchuk, N.I.; Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2016)
В статті розглядається значення кооперації для розвитку сільського господарства України, а також як спосіб вирішення соціальних та економічних проблем своїх членів. Береться до уваги та висвітлюється значення кредитної кооперації для вирішення ряду проблем у фінансових послугах. Досліджується комерційні та некомерційні цілі ведення кредитного кооперативу. The article considers the importance of cooperation for the development of agriculture in Ukraine, as well as a way of solving the social and economic problems of its members. It takes into account and highlights the importance of credit cooperation to solve a number of problems in financial services. The commercial and non-commercial purposes of conducting credit cooperative areinvestigated
Financing of activities of service cooperatives of agrarian sphere
Keywords: агропромисловий комплекс; аgroindustrial complex; обслуговуючий кооператив; servicing cooperative; кредитний кооператив; credit cooperative; кредитування; lending