Лікувально-профілактичні заходи за сечокислого діатезу у кур-несучок в умовах ветеринарної клініки домашніх та екзотичних тварин «МедВет» фізична особа підприємець Андріяш Є.П. - Деркач, Іоанна Іванівна; Derkach, Ioanna Ivanivna (Дніпровський ДАЕУ, 2020)
В дипломній роботі доведена ефективність схеми лікування з використанням гексаметилентетраміна і гексаметилентетраміна в поєднанні з підвищеним рівнем вітаміну Е. Дослідження показали, що застосування гексаметилентетраміна в поєднанні з підвищеним рівнем вітаміну Е для профілактики і лікування сечокислого діатезу дає досить швидкий позитивний результат. Встановлено ефективність комплексного використання цих засобів. V dyplomnii roboti dovedena efektyvnist skhemy likuvannia z vykorystanniam heksametylentetramina i heksametylentetramina v poiednanni z pidvyshchenym rivnem vitaminu E. Doslidzhennia pokazaly, shcho zastosuvannia heksametylentetramina v poiednanni z pidvyshchenym rivnem vitaminu E dlia profilaktyky i likuvannia sechokysloho diatezu daie dosyt shvydkyi pozytyvnyi rezultat. Vstanovleno efektyvnist kompleksnoho vykorystannia tsykh zasobiv.
Therapeutic and preventive measures for uric acid diathesis in laying hens in the veterinary clinic of domestic and exotic animals" MedVet "individual entrepreneur Andriyash E.
Keywords: токоферола ацетат; tocopherol acetate; кури; chickens; сечокислий діатез; uric acid diathesis; сечова кислота; uric acid; гексаметилентетрамін; hexamethylenetetramine