Протеінограма за еймеріозу під впливом амарантової макухи - Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yuliya; Duda, Y. V.; Duda, J. V.; Duda, Julia; Duda, Y.; Duda, J.; Duda, Yulia; Duda, Yu.; Duda, Yulia V.; Duda, Julia Viktorovna; Duda, Yu. V.; et al. (Полтавська державна аграрна академія, 2018)
Дослідження проводилось протягом 30 діб, на двох групах кролів-самців аналогів, які були хворі на еймеріоз. Контрольна група отримувала основного гранульованого комбікорму (ОГК), дослідна – крім ОГК додавали ще 20 % амарантової макухи. Застосування амарантової макухи вірогідно знизило інтенсивність інвазії в 2,98 рази (р<0,05). Research was conducting during 30 days with 2 groups of the rabbits males which have had eimerisis disease. Control group got basic granular feed, research group got except basic granular feed and 20% of amaranth oilcake. Use of amaranth oilcake has reduced intensity of invasion in 2,98 (р<0,05).
Prteinogram for eimeriosis under the influence of amaranth oilcake
Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402
Keywords: глобулінові фракції; globulin fractions; амарантова макуха; amaranth oilcake; еймеріоз; eimeriosi; кролі; rabbits