Історія наукової бібліотеки Дніпровського ДАЕУ на сторінках преси (1972–2020рр.) - Прудка, Людмила Євгеніївна; Prudka, Lyudmila; Братчик, Антоніна Григорівна; Bratchik, Antonina; Кобець, Наталія Володимирівна; Kobets, Nataliia (Дніпровський ДАЕУ, 2020)
Бібліографічне видання присвячено історії наукової бібліотеки ДСГІ–ДДАЕУ на сто-рінках університетської газети «Кадри – селу», нині «Вісті ДДАЕУ», періодичних українсь-ких, регіональних видань та в науково-методичних матеріалах Головного координаційного, науково-методичного центру сільськогосподарських бібліотек ВНЗ І-IV рівнів акредитації Міністерства освіти і науки України Національної наукової с.-г. бібліотеки НААН. Аналіти-чні матеріали висвітлюють стан та розвиток бібліотеки в різні хронологічні періоди, підгото-влені бібліотечними працівниками, активістами наукової бібліотеки та користувачами. По-кажчик розрахований на бібліотечних працівників та дослідників в галузі бібліотекознавст-ва, історії університету. Bibliohrafichne vydannia prysviacheno istorii naukovoi biblioteky DSHI–DDAEU na sto-rinkakh universytetskoi hazety «Kadry – selu», nyni «Visti DDAEU», periodychnykh ukrains-kykh, rehionalnykh vydan ta v naukovo-metodychnykh materialakh Holovnoho koordynatsiinoho, naukovo-metodychnoho tsentru silskohospodarskykh bibliotek VNZ I-IV rivniv akredytatsii Ministerstva osvity i nauky Ukrainy Natsionalnoi naukovoi s.-h. biblioteky NAAN. Anality-chni materialy vysvitliuiut stan ta rozvytok biblioteky v rizni khronolohichni periody, pidhoto-vleni bibliotechnymy pratsivnykamy, aktyvistamy naukovoi biblioteky ta korystuvachamy. Po-kazhchyk rozrakhovanyi na bibliotechnykh pratsivnykiv ta doslidnykiv v haluzi bibliotekoznavst-va, istorii universytetu.
Istoriia naukovoi biblioteky Dniprovskoho DAEU na storinkakh presy (1972–2020rr.)
Keywords: видання наукової бібліотеки; publication of a scientific library; історія наукової бібліотеки ДСГІ–ДДАЕУ; istoriia naukovoi biblioteky DSHI–DDAEU; бібліотекознавство; bibliotekoznavstvo; історія наукової бібліотеки ДДАЕУ; istoriia naukovoi biblioteky DDAEU