Теоретическое исследование интенсивности тепломассообмена в почвенном профиле - Золотовская, Елена Владимировна; Золотовська, Олена Володимирівна; Zolotovskaya, E.; Миронов, О.С.; Миронов, О.С.; Mironov, A. (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2012)
Представлено аналіз тепломасообмінних характеристик ґрунту в процесі нагріву за лабораторних умов. Основні характеристики тепломассообміну відбиті відповідними математичними моделями і результатами розв’язання відповідних рівнянь. The analysis of heat-and-mass transfer descriptions of soil is presented in the process of heating in laboratory terms. Basic descriptions of heat-and-mass transfer are expressed the proper mathematical models and results of decision of the proper equalizations
Теоретичне дослідження інтенсивності тепломасообміну в грунтовому профілі
Тheoretical researches of intensity of heat-and-mass transfer in a soil type
Keywords: математичні моделі; mathematical models; тепломасообмін ґрунту; heat and mass transfer of soil; основні характеристики; main characteristics; аналіз; analysis